Nya SMSlån 2017

Låna1000.nu söker hela tiden igenom nätet efter nya smslån och nya snabblån. Det för att kunna jämföra alla nya långivare och hitta de bästa sms lånet för just dig. De kommer hela tiden nya långivare på marknaden. Vi testar alla nya långivare men endast de lånen som håller måttet finner du här på Låna1000. För att vara verksam på den svenska marknaden krävs de tillstånd av finansinspektionen. Smslånsgivare behöver inte stå under tillsyn av finansinspektionen men alla långivare måste vara registrerade hos finansinspektionen. För att se om en långivare verkligen är registrerad söker man upp företaget hos finansinspektionens företagsregister.

Nya snabblån

Här är några urval av relativt nya smslån som har slagit igenom stort. De har snabbt blivit populära med sina snabba beslut och utbetalningar. De märks att långivarna kämpat för att slå sig in på den svenska lånemarknaden.

LångivareUppstickareLånRecensionAnsök
Ja - krRecensionAnsök
Ja - krRecensionAnsök
Ja - krRecensionAnsök

De är flera saker vi kollar på när en ny långivare går in på den svenska marknaden. En del saker är mindre viktiga och andra saker är mycket viktiga. Att erbjuda nya lån utan UC är ett stort plus i kanten och gör sannolikheten större att långivaren kommer synas här. De är också viktigt att nya sms lån som accepterar betalningsanmärkning kommer upp snabbt på låna1000.nu vilket vi jobbar med varje dag. Det är många andra olika parametrar att ta hänsyn till med nya långivare. Vi testar hela tiden nya snabblån och lägger upp dem här om de håller måttet så snabbt vi kan.

Moank – Det schyssta lånet

Moank är en ny långivare på marknaden som kom ut precis i början av 2017. Deras motto är, ”Det schyssta lånet”. Och visst lever de upp till sin slogan. De går faktiskt att förbättra sina egna villkor hos Moank. Varje gång ett lån betalas tillbaka hos Moank stärks sin kreditprofil. Moank sänker därefter räntan och förlänger betalningstiden för nästa snabblån. Hos Moank är alla långivare välkomna oavsett tidigare kredithistorik. De accepterar betalningsanmärkning men ej skuldsaldo hos Kronofogden.moank

För att sammanfatta är Moank ett bra nytt snabblån för långivare som sköter sig. Att kunna förbättra sin ränta och betalningstid är något vi uppskattar.

Loanstep – Låna säkert med besked direkt!

Loanstep är ett nytt sms lån som lanserades i februari 2017. De har blivit en enorm populär långivare på bara några månader. De är en såkallad p2p långivare. P2P-lån betyder Peer-To-Peer lån. Man lånar pengar direkt av privatpersoner och inte direkt av långivaren. Låter det krångligt? Det är de icke! De märks aldrig att man lånar av en privatperson. Man får in lånet precis som vanligt av Loanstep. De går minst lika snabbt och enkelt att få ett sms-lån utbetalt av Loanstep som hos andra snabblånsgivare. Loanstep logo

Man märker direkt att loanstep är en seriös satsning. De är en väldesignad, informativ och enkel hemsida man möts av. De står tydligt att ingen UC tas, kreditupplysningen sker istället anonymt via creditsafe. De finns inga dolda kostnader och förlänga lånet är rena barnleken.

– Just nu är första lånet gratis om de återbetalas inom 14 dagar!

Recension och mer info om Loanstep kommer inom kort.

Brixo – Accepterar många ansökningar

Brixo kan inte kallas en klassisk smslångivare. De är heller inte klassisk privalångivare. De är en hybrid mellan smslån och privatlån. De erbjuder lån på 5000 kr till 30 000 kr med löptider på 12 till 36 månader. De är mer intresserade av att se framtida betalningsförmåga än historisk betalningsförmåga. De är därför de accepterar betalningsanmärkningar och en ålder på endast 18 år.brixo-logo

De är enkla lån och tydliga villkor som gäller hos Brixo. De är inte bara ord utan märks på riktigt hos Brixo. Ett bra exempel på detta är lån som betalas tillbaka innan löptiden är över. De flesta långivare tar ränta för hela perioden. Men Brixo tar endast betalat den tiden lånet var hos låntagaren.

Borttagna smslån 2017

De kan finnas flera olika anledningar till att ett sms-lån försvinner från våra listor. Långivaren kan gå i konkurs, avsluta samarbetet med oss eller välja att satsa på ett annat varumärke. Oavsett anledning kommer alltid långivaren att hittas på sin specifika URL. De gör att info om företaget och kontaktuppgifter alltid finns tillgängliga vid behov.

L’easy minilån

L’easy minilån fanns tidigare på Låna1000.nu men är nu dolt. De har under året valt att avsluta sitt samarbete med oss. De lever kvar och vi har inget ont om Leasy minilån att säga. Vi har inte haft några besökare som har klagat på Leasy minilån.

Vanliga frågor om nya SMS-lån

Är nya snabblån mer osäkert?

Både ja och nej. Allt som är obeprövat är osäkert. Vi på Låna1000 gör alltid en kontroll av nya långivare innan de publiceras här. Vi kollar bland annat upp vilket företag som står bakom långivaren, att dem är registrerade hos finansinspektionen och testar att låna pengar utan UC så att detta stämmer bland annat. Man är alltid trygg med långivarna på Låna1000.nu.

Är de osäkert att låna från borttagna SMSlån?

De behöver inte vara osäkert att låna av långivare som blivit borttagna av oss. De beror på vilken anledning. Om långivaren valt att lägga ner går de inte att låna pengar av denna. Om de blivit nerplockade för missbruk är de ingen särskild bra idé att låna av den långivaren. Det bästa är att välja sms-lån som vi rekommenderar för din egen och plånbokens säkerhet.

Varför är nya smslån bättre?

De finns flera anledningar till att använda sig av nya långivare för 2017. De brukar ha en bättre utvecklad plattform och hemsida. De gör att allting blir smidigare och lättare. De brukar också finnas fördelaktiga kampanjer. Många nya långivare ger ut första sms-lånet gratis, helt utan ränta. För att en ny långivare skall ha en chans i konkurrensen behöver de göra saker bättre än gamla rävar i branschen vilket gynnar oss låntagare. Nya smslån med betalningsanmärkning brukar inte vara något bekymmer för en ny långivare.

Är de vanligare med nya kreditkonton än vanliga snabblån?

Nya kreditkontolångivare är lite vanligare än klassiska smslån. De är många som förespråkar ”vanliga” sms-lån framför kreditkonton. Vi på Låna1000 ser fördelar och nackdelar med bägge lånvarianter. Fördelen med kreditkonton är flexibiliteten. Man betalar bara för perioden man har pengarna. Samtidigt är de bra med smslån att veta innan när pengarna skall betalas tillbaka. Vi ser en viss tendens till flera nya kreditkonton som folk efterfrågar lite mer.

Om de fortfarande finns några frågetecken om nya smslån eller om man bara vill ha mer info rekommenderar vi lånium.com.

Tillbaka till toppen